Adatvédelmi Áttekintés

Változások az adatvédelemben

Korábban már Te is biztosan regisztráltál úgy egy weboldalra, hogy az adatvédelmi szabályzatát csak épp hogy átfutottad. Tudjuk, hogy megy ez: el kellene olvasni, de túl hosszú és tele van bonyolult jogi kifejezésekkel. Senkinek sincs ideje erre.

Részben ezek miatt a nehezen értelmezhető szabályzatok miatt is döntött úgy az EU, hogy itt az ideje változtatni. Az új irányelveket megfogalmazó Általános Adatvédelmi Szabályzat (GDPR) 2018. május 25-én lépett érvénybe. Ezt követően a vállalatoknak egyértelműbbé és átláthatóbbá kellett tenniük az adatgyűjtéssel, illetve adatfelhasználással kapcsolatos tevékenységüket.

Az Arclabor-nál alkalmazásokat, ellenőrzési folyamatokat alakítottunk ki, és egy útmutatót is összeállítottunk, ami segít Neked megismerni jogaidat, és adataid védelmének beállítási lehetőségeit.

Fontos megjegyezni, hogy nem fogunk új adatokat gyűjteni Rólad, vagy máshogy kezelni az adataidat, mint eddig. Ez a változás annyit jelent számodra, hogy több információt kapsz tőlünk az adataid védelmével kapcsolatos jogaidról és annak beállítási lehetőségeiről.

Az Arclabor biztosítja, hogy adataid biztonságosan legyenek tárolva a rendszerben, hogy az új szabályozásnak (GDPR) megfelelően biztosítsa adataid jogszerű felhasználását.

Ezen az oldalon az arclabor.com-mal kapcsolatos adatkezelésekről tudsz informálódni.

 

Hasznos linkek: